سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 102 مرداد 24 , ساعت 7:10 عصر

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی جنایت حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) را نماد و نشانه‌ای از شروع یک سری تحرکات جدید تروریستی به ویژه در سال منتهی به انتخابات دانست و گفت: به نظر می‌رسد با توجه به اهمیت انتخابات سال جاری باید شاهد انواع عملیات‌های روانی، تبلیغاتی و تروریستی از سوی دشمن برای برهم زدن تمرکز مسئولان در توجه به مسائل اصلی و ایجاد ناامیدی در میان مردم باشیم.        

محمدکاظم انبارلویی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی

محمدکاظم انبارلویی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا درباره جنایت تروریستی اخیر در حرم مظهر حضرت شاهچراغ (ع) گفت: ترور همواره در دستور کار سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی دشمن به منزله چاشنی ناامن‌سازی کشور بوده و این اقدام نیز از این جهت قابل ارزیابی و تحلیل است. به ویژه با توجه به شکست دشمن در جریان اغتشاشات پاییز آنها در پی فرصتی هستند که هر از چندی به خیال خود ضربه‌ای به امنیت کشور وارد کنند.   

وی افزود: اینکه داعش به آن نتیجه رسیده دوباره در همان مکانی که سال گذشته جنایت و شرارت کرده، اقدامی در جهت ناامنی و همصدایی با حامیان زن، زندگی، آزادی» انجام دهد، نشان می‌دهد آنها امسال هم در نظر دارند به این ناامن‌سازی دامن بزنند و جنایت تروریستی در حرم حضرت شاهچراغ (ع) نمادی از شروع یک تحرک تروریستی جدید است. البته خوشبختانه نیروهای امنیتی ما با هوشیاری توانستند عوامل و عناصر اصلی این فاجعه را دستگیر کنند.

ضرورت ارتقای سطح هوشیاری دستگاه‌های امنیتی

انبارلویی با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح هوشیاری نهادها و دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی کشور گفت: دشمن بیدار است و همچنان برنامه و عزم جدی برای خرابکاری، تخریب و آسیب زدن به امنیت کشور را در نظر دارد و به هیچ وجه نمی‌خواند کشور روزهای آرامی را طی کند و به نظر می‌رسد در سال منتهی به انتخابات باید شاهد انواع عملیات‌های روانی، تبلیغاتی و تروریستی از سوی دشمن برای برهم زدن تمرکز مسئولان در توجه به مسائل اصلی و ایجاد ناامیدی در میان مردم باشیم.        

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: در مقابل هم توانایی‌های امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران به حدی است که نمی‌گذارد این جریان‌های تروریستی روز آرامی داشته باشند و بسیاری از توطئه‌های دشمنان قبل از عملی شدن توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در نطفه خفه شده است که نمونه بارز آن برگزاری مراسم عزاداری امام حسین (ع) در سراسر کشور در امنیت کامل بود در حالی که دشمنان طراحی و برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای خرابکاری در این برنامه‌ها داشتند.

هدف ترورها؛ ناامن‌سازی و دلسرد کردن مردم

انبارلویی درباره برنامه دشمن با این ترورها در دلسرد کردن مردم و به ویژه در بی‌رونق کردن فضای انتخابات با گسترش ناامنی در کشور گفت: رهبر معظم انقلاب در راستای برگزاری یک انتخابات پرشور و مشارکتی بر پیگیری چهار راهبرد مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت در انتخابات توسط مسئولان تأکید کردند و لازمه اصلی تحقق این راهبردهای انتخاباتی آن است که یک فضای امن و آرام در کشور حاکم باشد تا در این بستر مشارکت حداکثری مردم با آرامش رقم خورده و مردم به گزینه‌های مد نظر خود رأی دهند. 

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه یادآور شد: در مقابل یکی از برنامه‌های دشمن برهم زدن آرامش در کشور است و این نوع عملیات‌های تروریستی در جهت ناامن‌سازی در داخل کشور با هدف یأس‌آفرینی در مردم است اما چون این جریان‌ها از توانایی لازم برخوردار نیستند در رسیدن به این اهداف ناکام خواهند ماند و مردم ما بی‌توجه به این توطئه‌ها در انتخابات عمل خواهند کرد.

همزمانی جنایت تروریستی با موفقیت‌ها در عرصه بین‌المللی 

انبارلویی درباره همزمانی اغلب این نوع جنایت‌های تروریستی با یک سری موفقیت‌ها و اتفاقات خوب برای کشور در حوزه سیاست خارجی و عرصه بین‌المللی گفت: جمهوری اسلامی و به ویژه دولت سیزدهم استعداد و توانمندی خود را در برقراری روابط و تعامل سازنده با کشورهای جهان نشان داده است و اکنون ایران تنها چشم‌انتظار برقراری رابطه با یک سری کشورهای غربی نیست و برقراری رابطه سازنده را با کشورهای مختلف در پنج قاره جهان دنبال می‌کند و از طرف دیگر روابط با همسایگان و کشورهای منطقه برخلاف قبل بسیار حسنه و تقویت شده است. 

وی تصریح کرد: این تحولات در حوزه سیاست خارجی کشور نشان می‌دهد که دولت‌های مختلف جهان به این نتیجه رسیده‌اند که دولت جمهوری اسلامی ایران یک دولت مستقر، مستقل، مقتدر و باثبات است که توانسته بیش از چهار دهه در مقابل انواع و اقسام توطئه‌های آمریکا بایستد.

این کارشناس مسائل سیاسی ابراز کرد: این نوع اقدامات تروریستی در این وضعیت مثبت کشور در حوزه روابط بین المللی در پی ارسال این پیام به کشورهای جهان است که ایران کشوری ناامن و بی‌ثبات است اما برخورد به‌موقع نیروهای امنیتی با عاملان و مسببان این‌گونه حوادث این هدف دشمنان را خنثی کرده و اعلام می‌کند دولت و حاکمیت ایران کاملا مسلط بر اوضاع است و یک دولت مقتدر، مستقل و رو به پیشرفت بر کشور حاکم است که مستقل از هر قدرتی و با تکیه بر توان خود با هر کشوری که صلاح بداند رابطه برقرارمی‌کند و بر گستره روابط خارجی خود می‌افزاید.

وی در پایان اظهار کرد: در حقیقت بخشی از اهداف این جنایات و ترورهای کور برای کمرنگ کردن موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی و ایجاد اختلال در روابط خارجی کشور به ویژه با همسایگان با القای ناامنی در کشور است.                         

گفت‌وگو از مهدی مخب

 



لیست کل یادداشت های این وبلاگ